Başakşehir Doğa Koleji projemiz eğitim hayatına başladı.

Projede 65 adet derslik,3 adet laboratuvar,336 kişilik konferans salonu,410 m² çok amaçlı kullanıma uygun spor salonu ile 3125 m² kullanımlı bahçe yapılmıştır.

Doğa Koleji ayrıcalıklı eğitimi, çağdaş eğitim teknolojileri ve yetkin eğitim kadrosuyla Başakşehir'de... Toplam 10 bin m2'lik alanda, 3 bin m2 açık alana sahip kampüste 65 tane derslik bulunmaktadır.

Başakşehir Doğa Kolejinde bulunan 2 kapalı spor salonu, 2 çok amaçlı salon, bir kapalı yüzme havuzu, 450 kişilik konferans salonu, fen, fizik ve kimya laboratuvarları, sanat atölyeleri ve en büyük özelliklerinden olan 350 m2 alanına yayılan sanat sokağı öğrencilerin kullanımına açık sosyal alanlarımızdır. Öğrencilerini dört duvar arasına hapsolmaktan kurtaran kampüs anaokulu,ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veriyor.

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek i?§in sitemizde ?§erezlerden faydalan?±yoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek ?§erezleri kullanmam?±za izin vermi?? oluyorsunuz. Detayl?± bilgi almak i?§in ??erez Politikas?± ve Gizlilik Politikas?±'ndan inceleyebilirsiniz.
https://www.soccerplayerkits.comhttps://www.mlbonlinepro.com https://www.arsenalfootballpro.com https://www.blackhawksplayeruniform.com https://www.lagalaxysoccershop.com https://www.collegeplayershop.com https://www.mlsplayershop.com https://www.uefaclubjersey.com https://www.nationalsoccershirt.com https://www.mlbplayershop.com https://www.hockeythrowbackshop.com https://www.lakingsplayershop.com https://www.chelseaplayerstore.com https://www.juventusplayershop.com https://www.goldenknightsplayershop.com https://www.bluesplayershop.com https://www.jordangearonline.com/michael-jordan-jerseys-youth https://www.atleticomadridplayershop.com https://www.basketballplayershop.com https://www.romaplayeronline.com https://www.manchestercityplayershop.com https://www.acmilanplayeronline.com https://www.barcelonaplayeronline.com https://www.hotspurplayeronline.com https://www.napoliplayeronline.com https://www.liverpoolplayeronline.com https://www.cavaliersplayeronline.com https://www.warriorsplayeronline.com https://www.hockeyplayeronline.us https://www.patriotsplayeronline.com https://www.soccerplayerjersey.com https://www.bayernmunchenplayershop.com https://www.intermilanplayershop.com https://www.barcelonaplayershop.com https://www.nflplayeruniform.com https://www.realmadridprostore.com